De zonnebrillen van Michael Kors

Michael Kors zonnebrillen

Ga je voor de echte American look? Dan ga je natuurlijk voor een zonnebril van Michael Kors. Als sinds het jaar 1981 timmert deze talentvolle designer aan de weg. In het in het begin van zijn carrière richtte deze modeontwerper zich vooral op kleding voor vrouwen. Het is dan ook niet voor niets dat toen Michelle Obama voor het eerst in het openbaar verscheen, ze een jurk droeg van de hand van Michael Kors. Later heeft deze ontwerper ook tassen, horloges, sieraden en zonnebrillen aan zijn fantastische collectie toegevoegd.

Een zonnebril van Michael Kors is al van ver te herkennen. Ze hebben een stijlvolle look en zijn gemaakt van de mooiste materialen. Met een zonnebril van Michael Kors kom je dus ook altijd elegant en volgens de laatste trends voor de dag. Kenmerkend in de collectie van Michael Kors zonnebrillen is de bril met het aviator design. Dit ontwerp is gebaseerd op de pilotenbril en is mateloos populair. De grote glazen zorgen voor een trendy look terwijl je ogen veilig blijven door de UV-bescherming van hoge kwaliteit.

Zonnebril van Michael Kors

Michael Kors besteedt veel aandacht aan de monturen en de glazen van de zonnebrillen. Dit zorgt ervoor dat de zonnebrillen van Michael Kors passend zijn bij vrijwel iedere kledingstijl. Of je nu gaat voor een stoere look of een elegante outfit, een zonnebril van deze ontwerper maakt het geheel altijd af. Voor de monturen van een Michael Kors zonnebril wordt gewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Dit vergroot niet alleen het draagcomfort maar zorgt er ook voor dat je lang plezier hebt van jouw Michael Kors zonnebril. Als je van plan bent om een zonnebril te kopen van dit designer merk, dan doe je dus een goede investering.

Trendy pilotenbril van Michael Kors

Michael Kors heeft veel verschillende zonnebrillen in zijn collectie die we met enige regelmaat terugzien in het straatbeeld. De aviator style zonnebril van Michael Kors is er daar een van. Deze zonnebril heeft een relatief groot montuur met glazen in diverse kleuren. Dat zorgt ervoor dat je iedere look een sportieve touch mee kunt geven. En natuurlijk hoeft het echt geen hoog zomer te zijn om een zonnebril van Michael Kors te kunnen dragen. Tegenwoordig worden deze zonnebrillen ook steeds meer gezien als echt modeaccessoire. Combineer ze lekker met een stoere jeans of een elegant jurkje.

Geef een reactie